NOARK rozšiřuje portfolio rozvodnic

Jedná se o extenzi produktů PHS, PMF-MM a novou řadu PMF-C.

První novinkou jsou rozvodnice PHS 48T určené pro obecné i průmyslové užití s požadavky na vysoký stupeň ochrany IP. Díky jejich konstrukci jsou vhodné pro povrchovou venkovní montáž a jsou nově nabízeny až v čtyřřadém provedení pro až 48 modulů.

Rozšíření portfolia se také týká multimediálních rozvodnic PMF-MM, které jsou standardně nabízeny s kovovým rámem a plechovými perforovanými dveřmi. Novinka je zde v podání plastového rámu a plastových dveří pro 1 až 3 řadé provedení této rozvodnice. Díky plastovým dveřím je rozvodnice lehčí, stupeň ochrany je tak zvýšen na klasických IP40 a plastové dveře nestíní bezdrátový signál (např. WiFi).

Jako další uvádíme na trh kombinaci rozvodnic PMF-C, které slučují standardní DIN lišty a multimediální montážní plechy a umožňují tak použití energetické a multimediální části v jedné rozvodnici. Díky této inovaci dochází k úspoře místa, který přispívá komfortu vašeho bydlení. Jejich konstrukce je vhodná pro zapuštěnou montáž, nicméně duální upevňovací systém umožňuje aplikaci také do dutých stěn. Výškově nastavitelný přední kovový rám pomáhá vyrovnat nedokonalosti povrchu stěny. K dispozici jsou v 3 až 5 řadém provedení s až třemi DIN lištami.

pmf new.jpg